“Мені вас, зовсім не шкода. Дорогі колеги” – Вчитель своїм страйкуючим колегам

0
2580

Користувач Фейсбук Андрій Горчинський на своїй сторінці у соцмережі росмістив лист-звернення до колегів-педагогів, які підтримували у виборчих перегонах чинного президента.

Подаємо пост Андрія повністю:

Дивлюся на акції протесту педагогів, і не розумію, що ці люди роблять під стінами ВРУ? Яких пільг, та кращих умов вимагають?

Я сам педагог, вчитель історії. І саме в контексті обіцянок «покращень», та «зарплати в 4000S», доволі цікаво дивитися на те, що відбувається.

Дорогі колеги. А хіба не ви, у числі перших виходили на «айтимайдан», за часів Януковича?
Хіба не ви, до вереску підтримували Зелю? Та лізли битися, коли вам намагалися пояснити, що популізм із «покращеннями», в жодній точці не пересічні? Хіба не ви, вели пропаганду на уроках, і закликали учнів, провести «роботу» із батьками, щодо «правильного» голосування, за нужного кандидата?

Хіба не ви, у складі виборчих комісій, «топили» за Зелю у день виборів? Хіба не вашими голосами, на батьківських зборах, озвучувалася «правильна» позиція, та необхідність голосувати, за «правильного» зеленого кандидата?

Ну от і маєте….. Мені вас, чомусь зовсім не шкода. Зрадників, розстрілюють першими! Це я вам, як історик кажу. Без поваги, і без жалю.