3000 пар: Незряча волонтерка передала бійцям ООС чергову партію в’язаних рукавиць (фото)

0
499

Військові Національної гвардії, що виконують бойові завдання на Донбасі, отримали допомогу від незрячої волонтерки з Луцька Валентини Мазурик – в’язані рукавиці (50 пар).

Уже 7 рік підряд влна допомагає воїнам. Протягом йього часу передала в зону ООС три тисячі власноруч в’язаних рукавиць.
Про це повідоми на сторінці выйськовоъ частини 1141 у Facebook , повідомляє Новинарня

На це її підштовхнув її син, який чотири роки був медиком у батальйоні імені генерала Кульчицького НГУ. Тоді вирішила, що має допомогти тим, хто обороняє нашу державу. В’язати навчилася за декілька місяців, бо наосліп не просто справлятися зі спицями та нитками. Згодом створила свою техніку в’язання, аби військовим було не тільки тепло, а й зручно.

«Перш за все, рукавиці мають бути практичні. Роблю так, щоб в них зручно було працювати хлопцям у холодну пору. В’яжу щодня протягом року, буває по 12-14 годин. А з настанням холодів передаю нав’язане військовим на схід», – розповідає жінка.

Незряча волонтерка передала бійцям ООС чергову партію в'язаних рукавиць.ФОТО | ВолиньPost

До кожної пари жінка кладе листівку з побажаннями та номер телефону. Валентина зізналася, що інколи воїни телефонують та дякують.
Цього разу зі словами вдячності до волонтерки звернулися бійці Національної гвардії України зі складу ООС, які напередодні отримали теплі подарунки.
Слова подяки від бійців, зізнається жінка, завжди приємно чути. Та головне, аби ті, хто боронить нашу державу, відчували підтримку. І наостанок додає: в’язатиме рукавиці та передаватиме їх на фронт доти, доки вистачить на це сил.

«Від бійців Національної гвардії України дякую вам, Валентино Михайлівно, за вашу працю. Рукавиці, які ви в’яжете, не тільки гріють руки, в них я відчуваю домашній затишок і тепло», – каже військовослужбовець Святослав.